Ioga

Les nostres sessions de Ioga estan dirigides per professionals especialitzats en el treball terapèutic que requereix aquesta disciplina. El Ioga és una tècnica mil·lenària  i els seus beneficis han estat comprovats per molts/es practicants i ara també per la comunitat científica. Alguns d’aquests beneficis són: reducció de l’estrés i l’ansietat, prendre consciencia del cos o aprendre a relaxar-lo, aprendre a meditar, regular la tensió arterial, minvar i millorar símptomes físics de patologies clíniques, unificar ment i cos, desenvolupar l’autoconeixement i experimentar l’espiritualitat.

En els nostres horaris, trobaràs distints estils de ioga. Alguns d’aquests estan centrats especialment en l’alineació i en els suports, d’aquesta manera, treballem l’equilibri de l’energia Ha-Tha, sentint com el nostre cos i la nostra respiració són bones eines per a aconseguir l’estat d’Unió que persegueix el Ioga. Se tracta de connectar amb la quietud i la pau mental a través de la tasca del nostre cos. Altres estils es basen en seqüències de postures per guanyar flexibilitat, augmentar to muscular i integrar la respiració en la nostra pràctica. És el ioga perfecte per a treballar la meditació amb el moviment com a principi fonamental.

Classes particulars

Les classes particulars es dissenyen amb un objectiu específic adaptat a la persona. Per tant, estan pensades i adaptades al practicant, el Ioga s’adapta a l’individu i no l’individu al Ioga. En aquestes sessions, especialment, es treballa un objectiu o finalitat en funció del que vol l’alumne.

Els objectius poden ser infinits: prevenir o millorar alguna patologia física o mental; aprendre a meditar; millorar l’atenció; millorar el rendiment en algun esport; treballar un grup muscular específic; fer seguiment de pràctiques més avançades (postures que normalment no es fan en una classe convencional); tenir un primer contacte amb la disciplina…