Teràpia

Taller de constel·lacions familiars i sistèmiques

Amb les constel·lacions podràs resoldre qualsevol situació familiar, personal, de parella, de salut i professional que necessitis sanar, desbloquejar, millorar o impulsar.

Els tallers es realitzen en grup i estan dirigits per David Minyana, constel·lador experimentat que dóna gran valor a la teva intimitat i a la discreció.

Pots venir a fer la teva constel·lació pròpia o només com a participant, en els dos casos podràs sentir com ha estat una experiència sanadora ja que el taller és un espai terapèutic per a tots els que hi assisteixen.

Si vols tens més info a: www.davidminyana.com

Formació en teràpia sistèmica transpersonal

Més que una formació és un camí de desenvolupament personal per a tu i la teva pròpia vida que a més et permetrà, si ho vols, dedicar-te a l’ajuda terapèutica.

Aprendràs a través de la teoria i la seva aplicació pràctica de forma dinàmica, orgànica i variada de la mà de David Minyana i Noelia Hernández.

En aquesta formació podràs descobrir i reforçar el teu potencial a través de les seguents àrees: Constel·lacions Familiars i Sistèmiques, Hipnosi Clínica i Regressions, Psicologia Transpersonal, Coaching i PNL.

Si vols tens més info a: www.davidminyana.com

Supervisió professional

És un espai on, com a professional de l’ajuda o persona que s’hi està formant, pots exposar algun cas que no acabi de solucionar-se o estigui bloquejat, com per exemple el procés terapèutic amb algun/a pacient, la relació amb ell/a, una situació que connecta amb la teva història personal… Així mateix, també pots fer pràctiques supervisades, tenint en els dos casos una mirada externa i una ajuda des de la meva experiència personal. Aquest espai te’l ofereixo tant en sessió privada com grupal.

Si vols tens més info a: www.davidminyana.com