noelia hernández

El meu nom és Noelia Hernández i sóc co-creadora d’aquest projecte, Nòmada Centre. Aquí ofereixo els meus serveis d’acompanyament com a terapeuta en distintes disciplines.

Sóc Terapeuta Sistèmica i Transpersonal, assessora filosòfica, eterna estudiant de diferents disciplines psicològiques i professora de Ioga.

També me pots trobar donant classes de Ioga particulars i grupals, sessions de Reiki, impartint tallers de diferents continguts tots relacionats amb el creixement i el desenvolupament personal, així com aportant contingut com a docent en la formació que imparteix el co-creador David Minyana en la seva formació en Teràpia Sistèmica i Transpersonal.

Si vols conèixer-me millor, pots visitar el meu blog: noeliahernandezblog.com

david minyana

El meu nom és David Minyana i sóc co-creador d’aquest espai, Nòmada Centre, on realitzo la meva activitat com terapeuta sistèmic transpersonal.

En la meva ja dilatada carrera, he tingut l’oportunitat de formar-me en diferents camps, abastant des de la part física fins a l’espiritual, passant per la psico-emocional i l’energètica.

Em podràs trobar a Nòmada Centre donant tallers de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques, formació en Teràpia Sistèmica Transpersonal, classes de Sonmudo, art marcial zen, Supervisió professional i teràpia individual, on et puc ajudar aplicant tècniques terapèutiques com les Constel·lacions, l’Hipnosi Clínica i la Psicologia Transpersonal, entre altres activitats.

Si desitges veure el meu curriculum complet pots visitar el meu web: 

www.davidminyana.com

Coneix l’equip de professors
de Nòmada Centre:

Marga Martí

El meu nom és Marga Martí, llicenciada en Fisioteràpia per la UIB fa 10 anys. Sempre he pensat que el moviment és un gran aliat per combatre el dolor i moltes de les lesions que puc tractar el dia a dia. Per aquest motiu em vaig especialitzar en fisioteràpia en el deport, amb els anys i incorporant el deport en la vida diària dels meus pacients vaig poder veure els seus beneficis, així al cap d’uns anys em vaig especialitzar en Pilates terapèutic i Kinetic Control per poder donar classes a persones que pateixen dolor o no tenen ninguna lesió i volen seguir gaudint d’una bona salut física.

Els darrers anys m’he especialitzat en Fisioteràpia i Sòl Pélvic per acabar de modificar les meves classes de pilates, així treballam tota la musculatura d’una manera global i específica sense oblidar-nos de totes les parts importants del cos i donant especial importància a la zona on la persona té alguna lesió o hem de donar-li especial atenció.