noelia hernández

El meu nom és Noelia Hernández i sóc co-creadora d’aquest projecte, Nòmada Centre. Aquí ofereixo els meus serveis de terapeuta acompanyant a les persones des de diferents disciplines que m’han permès tenir una mirada més holística i espiritual quant al benestar, desenvolupament i creixement personal.

M’he format en Teràpia Sistèmica i Transpersonal, Meditació i Mindfullness, Astrologia, Ioga, Reiki, Filosofia, Aromateràpia, entre d’altres coses. La meva formació és contínua perquè entenc el desenvolupament espiritual com un continu aprenentatge que no finalitza mai. Per aquest motiu, actualment continuo aprofundint en estudis d’astrologia, de ioga i de psicologia.

Em pots trobar fent sessions de constel·lacions familiars individuals, sessions de teràpia amb hipnosi, amb eines de coaching i pnl, fent lectures de cartes astrals, o fins i tot utilitzant totes elles en un procés terapèutic. A més, també imparteixo classes de Ioga particulars i grupals, sessions de Reiki, tallers de diferents continguts tots relacionats amb el creixement i el desenvolupament personal, així com docent en la formació que imparteix el co-creador David Minyana en la seva formació en Teràpia Sistèmica i Transpersonal.

Si vols conèixer-me millor, pots visitar el meu blog: noeliahernandezblog.com o seguir-me en xarxes socials IG: @noelia.wellness i FB: Noelia Hernández García

david minyana

El meu nom és David Minyana i sóc co-creador d’aquest espai, Nòmada Centre, on realitzo la meva activitat com terapeuta sistèmic transpersonal.

En la meva ja dilatada carrera, he tingut l’oportunitat de formar-me en diferents camps, abastant des de la part física fins a l’espiritual, passant per la psico-emocional i l’energètica.

Em podràs trobar a Nòmada Centre donant tallers de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques, formació en Teràpia Sistèmica Transpersonal, classes de Sonmudo, art marcial zen, Supervisió professional i teràpia individual, on et puc ajudar aplicant tècniques terapèutiques com les Constel·lacions, l’Hipnosi Clínica i la Psicologia Transpersonal, entre altres activitats.

Si desitges veure el meu curriculum complet pots visitar el meu web: 

www.davidminyana.com

Coneix l’equip de professors
de Nòmada Centre:

sabela valens

El meu nom és Sabela Valens. La meva trajectòria professional està unida al desenvolupament personal i espiritual continu. M’impulsa recordar qui sóc, actuar en coherència amb mi mateixa, crear relacions saludables i viure en pau.

Vaig estudiar Educació Social, especialitzant-me en Psicomotricitat Educativa, Reeducativa i Terapèutica; i vaig aprofundir a través de la Teràpia Sistèmica Transpersonal.

Porto vint-i-un anys acompanyant a població infantojuvenil i les seves famílies. Una de les meves grans escoles ha estat exercir com a educadora de carrer. La psicomotricitat relacional i vivencial m’ajuda a comprendre millor aquesta població i la Teràpia Sistèmica Transpersonal m’ha permès constatar que per a veure canvis significatius en el nen o nena és fonamental veure-li com a part del seu sistema familiar i educatiu.

Continuo ampliant la comprensió de mi mateixa i de l’ésser humà a través de l’Astrologia; i continuo explorant a través del moviment amb l’ajuda de la Dansa 5 Ritmes i el Mètode Feldenkrais. Aquest recorregut personal i professional es converteix en la base vivencial de l’acompanyament que ofereixo.

Em pots trobar en Nòmada, on ofereixo teràpia individual. Aplico tècniques terapèutiques com les constel·lacions familiars, la hipnosi clínica i la psicologia transpersonal. També formo part de l’equip docent de la formació de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques, dirigida per David Minyana.

brigitte kramer

El meu nom és Brigitte Kramer, vaig néixer a Münic, Alemanya, i porto molts anys vivint a Mallorca. Sóc coach i terapeuta sistèmica i transpersonal. Em vaig formar amb David Minyana, Noèlia Hernández i Sabela Valens, aquí en Nòmada Centre.
 
Abans d’entrar en contacte amb l’art de l’ajuda vaig exercir de periodista. M’agrada la comunicació i m’agraden les persones. A Nòmada Centre ofereixo meditacions guiades i temàtiques. Són 30 minuts de calma i connexió, que et poden aportar energia, equilibri i claredat, facilitant el teu dia a dia. Per a mi, meditar és una manera meravellosa i molt accessible per a entrar en contacte amb les nostres emocions, els nostres pensaments i la nostra part espiritual. Et convido que comparteixis aquesta experiència amb mi. Benvingut/da!
 
Em pots trobar en Instagram i Facebook: brigitte_meditacions

 

catibel nebot

El meu nom és Catibel Nebot. Al Nòmada centre m’hi podeu trobar donant classes de Ioga grupals i individuals. Som infermera des de 2001 vinculada sobretot a l’aparell respiratori però des de fa temps vaig sentir la necessitat d’aproximar-me a la salut des d’un punt de vista més integral, més holístic. 
 
Cercant l’equilibri i la comoditat dins el meu cos va ser com vaig connèixer el Ioga. Poc a poc vaig anar descobrint més i més beneficis i d’aquesta manera va anar sorgint dins meu la idea de convertir-me en professora de Ioga, una idea latent encara. 
 
Un temps després vaig connéixer l’equip de Nòmada i vaig fer la formació en Teràpia sistèmica, transpersonal, Coaching i PNL, va ser l’impuls que necessitava. A mesura que he anat aprofundint en aquest món i  descobrint la filosofia del Ioga, he comprovat com tot plegat s’ha convertit  en una eina molt poderosa per experimentar un autèntic estat de benestar, calma, equilibri i salut.

quirina venda

El meu nom és Quirina Venda, sóc Mestra de Reiki Usui Tibetà, TeraMai ( La meva Terra )i Seichim-*Sekhem Reiki ( Cura Egípcia), Terapeuta Sistèmic i Transpersonal i Educadora Canina, entre d’ altres. Em pots trobar en Nòmada Centre, em dedico a acompanyar i a assistir al que així ho desitgi, en el seu camí i desenvolupament espiritual i emocional.
 
Des de fa més de 15 anys vaig descobrir la pràctica de recitació de Mantres com a art meditatiu. Si desitges buidar la teva ment de pensaments, et convido a compartir i a experimentar amb mi aquesta subtil però poderosa experiència, amb la qual et podràs beneficiar d’aquesta tècnica com a eina per al teu desenvolupament personal. Observaràs canvis positius en tu i veuràs com es projecten al teu dia a dia.

Si desitges saber més sobre mi, pots visitar el meu blog de la Federació Espanyola de Reiki:

https://federados.federeiki.es/ficha.php?f=7511

També em pots trobar en:
Instagram @prema_*kemet
Twitter @venda_q